Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
Design Bazaar
Марка:
СТОЛЧЕТО НА МИЛ
Код на продукта:
детско столче
Наличност:
В наличност
Отзиви (0)
Цена:
88,00лв
Описание:

"Столчето на Мил" е ръчно изработено, детско, дървено столче. То е малко и преносимо и позволява на най-малките да се включат в компанията и веселбата на масата, където и да отидете.

Столчето се поставя лесно на маса или плот. Благодарение на рамената си и малкитe стабилизиращи елементи, столчето упражнява голям натиск върху и отдолу на масата и стои стабилно, докато детето е в него.
 
Изработени са от висококачествени и сертифицирани за безопасност материали - дървени плоскости от бреза, дървен масив от бук или дъб, стоманени болтове и втулки. Боите, който използваме, притежават сертификат за безопасност и екологична устойчивост. Маслата, с които импрегнираме дървото, са биологични и сертифицирани за безопасност дори при допир с храни. 
 
Всяко едно столче е ръчно направено и внимателно обработено до най-малкия детайл. Всички столчета са уникални сами по себе си и носят настроение и красота.
Цветовете и формите, които избираме са меки и весели. Столчетата, могат да бъдат цветни, изработени от дървена плоскост бреза, със седалка и облегалка от бук. 
Могат да бъдат и изработени изцяло от дъб, с цвета на дървото, импрегнирани с био масло.
 
Благодарение на металните компоненти, който използваме за сглобките, столчетата могат да се разглобяват и сглобяват бързо и лесно, неограничен брой пъти. 
 
"Столчето на Мил'' е предназначено за деца над 6 месеца, които могат да седят без подкрепа от възрастен.
 
Столчето се прикрепя към маси и плотове с дебелина между 30мм и 50мм.
Ако плота е с различна дебелина може да се изработи столче по поръчка.
 
Изработваме напълно поръчкови столчета в различни цветове и от различни материали. Ако желаете специфично столче не се колебайте да се свържете със нас.
 
В комплекта  към столчето са включени: инструмент за сглобяване, инструкция за сглобяване и употреба, резервни болтчета и резервни стабилизиращи елементи.
 

Доставка на този продукт: от 5 до 10 работни дни

 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!
Лош             Добър

Продължи
Нагоре